Leverandørar

NorDan AS – vinduer og dører

NorDan AS er Norges ledende produsent av vinduer og dører. Bedriften som fylte 75 år i 2001 er innovatør og trendsetter i Skandinavisk vindusindustri.

ParkettPartner AS

ParkettPartner har satt sammen et bredt sortiment innen mønsterparkett, heltregulv og lamellparkett av beste kvalitet.

Frekhaugvinduet

Frekhaug Vinduet produseres som et ordrebasert produkt, det vil si det produseres kun på bestilling. Dette betyr at alle Frekhaug Vinduer kan bestilles på nøyaktig de mål kunden måtte ønske.

Gyproc

Gyproc inngår i BPB Group, som er en av verdens ledende produsenter av gipsprodukter og -systemer. BPBs filosofi om å tilpasse seg lokalmarkedenes krav gjør at man trekker veksler på kunnskapen som finnes i markedet for videreutvikling og nyskapning innen lett byggeteknikk.

Norema

Her finner du nyttig informajon fra Norema om kjøkken, bad, garderobe, vaskerom og møbler, samt hvor du finner ditt nærmeste utsalgssted

Diplomat

Eit stort utvalg i inner og ytterdører

Kartro – maskinspiker og beslag

Kartro er hovedleverandør av festemateriell til byggebransjen. Hovedproduktene er festemidler til tre, betong og tilstøtende produktområder som for eksempel elektroverktøy, byggkjemi, håndspiker og byggbeslag. Selgere er lokalisert over hele landet.

Rockwool – isolasjon

Her finner du produktinformasjon, nyheter og spørsmålsdatabase for Rockwool sine isolasjonsprodukter

Icopal – decra, shingel og takbelegg

Velkommen til Icopal! Icopal utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer, som tak, takrenner, piper, grunnplater m.m., for bygg og anlegg. I tillegg er IcopalTak Norges største takentreprenør. Vi vil sette alt inn på at du skal bli en fornøyd Icopal kunde!

Car-Bo Garasjeporter

Car-Bo Garasjeporter har stor butikk og utstilling i Bergen. De har produsert og solgt garasjeporter siden 1969. Uansett ønsker eller behov – vippeporter, leddporter, skyveporter og dører i alle utførelser produserer eller forhandler vi.

Flexit – ventilasjon og støvsuger

Dette er hjemmesiden til Norges største leverandør av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere til privatmarkedet. Her kan du lese om alle Flexits produkter som støvsugere, ventilasjon, prof agregater, baderomsvifter og kjøkkenhetter. Du kan også laste ned brosjyrer og Flexit info.

Byggma AS

Byggma AS er et salgs- og markeds- føringsselskap eid 100% av Norsk Wallboard AS og er produsent av Huntonit trefiberplater. I tillegg til trefiberplater markedsfører BYGGMA AS også andre typer byggevarer. HUNTONIT er miljøvennlige produkter. Ubehandlede HUNTONIT-produkter, samt malte plater med glatt overflate er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Stryntrappa

Stryntrappa er kjent for å gi mye for pengene. Vi tilbyr rimelige og funksjonelle trapper i høy kvalitet, produsert etter strenge kvalitetskrav og med moderne produksjonsteknologi. 50 års erfaring gjør Stryntrappa til et trygt valg.

Moelven Wood AS – trelast

Moelven Wood AS er en av Skandinavias ledende leverandører av konstruksjonsvirke, interiørprodukter og eksteriørprodukter i tre. Selskapet opererer 12 produksjonsanlegg i Norge og har 331 medarbeidere.

Moelven industrier – limtre

Moelven Industrier har fabrikker for produksjon av limtre i Norge og Sverige.Fra disse fabrikkene er det både produksjon for de respektive hjemmemarkeder og eksport. Moelven er ledende på konstruksjon og produksjon av limtrekonstruksjoner i Europa.

Granvin Bruk – trelast

Granvin Bruk er Vestlandets største og kanskje et av Norges mest avanserte sagbruk. Vi har en avansert og nyutviklet saglinje med en høyt kvalifisert og stabil arbeidsstokk. Dette sammen med raske leveranser gjør Granvin Bruk til en godt kvalifisert trelastleverandør.

Christiania Spigerverk

Bredt produktspekter innen festeteknikk. Christiania Spigerverk er en ledende aktør i det profesjonelle marked innen pistolspiker, spikerpistoler m. tilhørende utstyr, Gripex kvalitetsskruer til bygget, ekspanderende festemateriell, beslag og hammerspiker.

Velux – takvindu

Velux takvinduer kan benyttes i alle typer bygninger. Det er bare snakk om å finne den rette modellen.