Mesterhus

Å bygge hus er et håndverk…

Å velge et hus er å forvandle en drøm til virkelighet, og følelsene får ofte bestemme. Da kan det være trygt å vite at uansett hvilket Mesterhus du velger, får du et hjem tuftet på solid håndverk og mange års erfaring. Våre hus bygges av byggmesterfirmaer med røtter i lokalsamfunnet, alle med mesterbrev. Det gir deg et trygt kjøp, og oss en fornøyd huseier.

…å bygge et hjem er mesterverk

Som Norges største boligbygger med ca 1800 bygde boliger hvert år, bestreber vi oss etter å skape et hjem med god funksjonalitet og praktiske løsninger for et aktivt familieliv. Huset skal oppfylle drømmen om et hjem, og hjemmet skal oppfylle ønsket om en praktisk hverdag. Gjennom mange års erfaring, og gjennom huseiernes opplevelser av å bo i huset vi bygget, har vi lært mye om hvordan man skaper gode hjem.

Kundetilpasset Ninni bygget på Askjemfeltet i Andebu.

Mesterhus Kvalheim lavenergi

Dette er en flott hustype på over 120m2. Utstikket i gavlfasaden skaper en funksjonell planløsning, og markeringen av ytterste takstol gir liv til fasaden. Inngangspartiet er overbygd og godt skjermet mot vær og vind.

Både stuen og kjøkkenet kan ligge på husets sol- og utsiktside, og stuen har utgang til uteplassen. I loftsetasjen er to store soverom og bodplass med mulighet for å innrede et ekstra bad. Boligen har god bodplass.

Mesterhus Kvalheim lavenergi

HYTTER

GARASJER